onsdag 18 mars 2009

Prov och äntligen vår!

Hej på er!

Nu var det ett tag sen sist jag skrev här. Hoppas allt är bra med er! Här är det iallafall bra, förutom att jag har ett teoretiskt prov på torsdag om IP-telefoni och vanlig telefoni. Usch, jag gillar inte teoriprov, hellre praktiska än teori. Jag får alltid en sådan fin blackout så fort jag sätter mig med ett teoriprov. Men förhoppningsvis går det bra.

Nu märks äntligen våren här i Västerås. Jag var ut med soporna alldeles nyss och jag har nog aldrig gått en sådan onödigt lång soprunda någon gång. Kunde bara inte gå in direkt. Sådana här dagar ska man helt enkelt inte sitta här i Västerås, utan vara hemma i Långhundra där man kan vara ute på ett annat sätt. Så fort det är varmt nog när man är där, tar jag med mig datorn ut och sätter mig någonstans på gården och jobbar, vilket är riktigt härligt. Men jag kan inte åka hem idag, då jag har provet i morgon halv tre.

Men nu ska jag gå och plugga lite, det kommer en klasskompis hit alldeles snart, så vi ska gå igenom allting en sista gång inför morgondagen. Men på återläsande!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är såå skönt att våren äntligen är på väg!

Så fort det blir tillräckligt varmt brukar jag placera mig ute på altanen mitt i solen, ruskigt skönt =)

Riktigt så varmt är det ju inte än, men kanske om några veckor...

Teoretiska prov är väl helt okej, bara det är något man är intresserad av =)